Varování ministerstva srandy: tenhle blog obsahuje špatný a cynický humor a může být zdraví škodlivý, demotivující a urážlivý. Taky má naprosto hnusnou grafiku. A přesto to lidi čtou...

Bylo vás...

úterý 4. listopadu 2014

Poklady z menzy

Dopředu chcu říct, že smekám klobouk před tvůrci jídelníčků a článek slouží pouze k pobavení. Oceňuji kreativitu a smysl pro humor.
Tohle je výběr jídel se zajímavýma názvy z naší menzy.
1-Staročeské rybí filé: praotec Čech ráno vstal, přjel k místnímu potoku, nahodil udici a ulovil tresku nebo pangasia (obě jsou typicky české ryby- najdete i ve Svratce), donesl ji své ženě a ta udělala pravé staročeské filé.Pak složil hymnu, pozakládal města, LF MUNI a vlastně udělal úplně všecko, protože mu filé dodalo sil. Konec pohádky milé děti...
2- Pěry s lejstrem- studentský speciál. Jo, ti studenti jsou tvorové dosti hladoví. Někdy by snědli jablko, někdy skripta, knížky, Čiháka, cokoli papírové, takže nepohrdnou ani lejstrem (pokud je ovšem z papíru, protože studenti stráví dokonce i celulosu).
3- Italské těstoviny s orientální omáčkou. Každá italská prima kučína ví, že pokud chce udělat strašně multikulturální jídlo, tak postup je následovný: sebere jedny italské těstoviny vyrobené v Polsku, zapne si pořad s Jiřím Babicou a když nemá boloňskou ani milánskou omáčku, tak tam dá tu orientální.

O srandovní názvy jídel v menze není nouze, protože studium medicíny je kopec srandy!

Žádné komentáře:

Okomentovat