Varování ministerstva srandy: tenhle blog obsahuje špatný a cynický humor a může být zdraví škodlivý, demotivující a urážlivý. Taky má naprosto hnusnou grafiku. A přesto to lidi čtou...

Bylo vás...

středa 29. října 2014

Bulvár je prostě boží!

Jistě všichni víte, že mezi náma žijí lidi, co nemají soudnost a nutnou dávku sbekritiky. Někteří ani v dosti pokročilém věku. Každopádně to shrnu- holka si užila svých 10 sekund slávy, Blesk se opět "blesknul" jako trapárna, co neumí udělat pořádny rozhovor. Protože jako by to řekl guru české kuchyně, sám nadsamec Jiří Babica:" kdyže neseženete profesora, skuste alespoň docenta, když není docent, postačí PhD., když není ani to, skuste obyčejnýho lékaře, když není lékař chytněte prví ochotnou medičku". Vybírat redaktory z řad lidí po lobotomii není správné, potom ty reportáže jsou také, jaké jsou. Nevím, jestli z tý holky magora udělal Blesk, nebo ona sama. Pokud to druhé, tak chci to, co za prášky bere. A hned! Slečně přeju "good luck" u státnic.
Video pro Blesk
Poznámka pod čarou: Velká škoda, že ji nepotkal taky Public agent mohlo by to být zajímavější. O:)

2 komentáře:

  1. Slečnu znám a mohu tě ujistit, že státnice má za sebou a že je moc šikovná, v tomto případě viním blesk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo médiá dokážou udělat blbce z každého. Pár dní dozadu se opět předvedla reportérka z ČT, která udělala z porodníků necitlivé rězníky. Pak to tak vypadá, když absolventi zbytečných studií, kteří neseženou práci u Mc Donadla dělají v TV.

      Vymazat